"ТАС-Комерцбанк" предложил уникальный вид депозитного вклада

19.11.2003, 11:33

Впервые в Украине АКБ "ТАС-Комерцбанк" вывел не рынок новый вид депозитного вклада для физических лиц "ТАС-Прогноз". (укр.)

"ТАС-Прогноз" - це депозит в національній валюті строком на 3 місяці, що надає вкладникам можливість виграти додаткові відсотки по вкладу, зробивши правильний прогноз результату спортивної події (футбольного чи баскетбольного матчу, тенісного турніру, боксерського поєдинку та т. ін.).

Сукупна відсоткова ставка по депозиту залежить від того, чи вірно вкладник зпрогнозував результат спортивної події, обраної ним зі списку, що постійно оновлюється Банком. У випадку, коли прогноз виявився вірним, вкладник отримує не тільки відсотки, які щомісячно нараховуються за базовою відсотковою ставкою, але й додаткові відсотки за бонусною ставкою. У випадку невірного прогнозу - нараховуються відсотки за базовою відсотковою ставкою. Таким чином, незалежно від результату спортивної події, що прогнозується, вкладник нічого не втрачає - натомість має можливість отримати бонусну відсоткову ставку у випадку вірного прогнозу.

"ТАС-Комерцбанк" пропонує вкладникам два варіанти нарахування відсотків по вкладу "ТАС-Прогноз" за схемою "базова відсоткова ставка + бонус" : 2%+23% та 9%+9%. Мінімальна сума депозиту складає 200 грн.

"ТАС-Прогноз" - це можливість примножити свої збереження, вболіваючи за улюблену команду та нічим не ризикуючи.

Акціонерний комерційний банк "ТАС-Комерцбанк" успішно працює на фінансовому ринку України 1991 року та надає більше 70 видів банківських послуг для юридичних та фізичних осіб.

Станом на 1 жовтня 2003 року, активи Банку складали 423199 тис. грн., чистий прибуток Банку складав 0,961 млн. грн. Послуги клієнтам надають 22 відділення та 3 філії АКБ "ТАС-Комерцбанк" у Києві, а також філії в Харькові та Кривому Розі.
По материалам пресс-службы АКБ "ТАС-Комерцбанк".

Читайте також