Новогодний подарок от Укрэксимбанка

20.11.2003, 13:32

ОАО "Государственный экспортно-импортный банк Украины" в сети собственной платежной программы Lady's Club подготовил клиентам новогодний подарок. (укр.)

Відтепер кожна жінка, яка приєднається до програми Lady's Club до 31 грудня 2003 року отримає:

1. Міжнародну платіжну картку VISA Classic із особливим ефектним дизайном, яка дає доступ до дисконтної мережі програми Lady's Club, що налічує на сьогодні 62 підприємства торгівлі та сервісу Києва та інших великих міст України.

2. Дисконтну картку "Глобус Кард", яка дозволяє отримувати знижки у 40 магазинах києвського торгово-розважального комплексу "Глобус".

3. Дисконтну картку "VIP club", знижки по якій надають 18 елітних салонів краси Києва.

Таким чином, держателі карток Lady's Club VISA мають змогу розрахуватися із знижками до 20% у 120 найкращих магазинах та підприємствах сервісу по всій Україні.

Жінки, які стали держателями карток Lady's Club VISA до 20.11.03, можуть отримати дисконтні картки "Глобус Кард" та "VIP club" у будь-який час у разі, якщо зробили по картці мінімум 3 покупки у торговельно-сервісній мережі як в Україні, так і по всьому світу.

Тільки до 31 грудня поточного року оформлення приватних карток Lady's Club VISA здійснюється на пільгових умовах. Відкриття та річне обслуговування картки Lady's Club VISA коштує у цей період лише 100 грн. Крім цього, привабливими є умови функціонування карткових рахунків. На залишок коштів по рахунку Банк щомісяця нараховує 5% річних у гривнях, а розмір незнижуваного залишку за картковим рахунком складає усього 250 грн.

Картка Lady's Club VISA - чудовий подарунок до Нового року, оскільки Укрексімбанком передбачено спрощену процедуру її оформлення як додаткової картки.

Ті, хто планує максимально використовувати можливості картки Lady's Club VISA, можуть додатково оформити у банку страховий поліс для подорожей за кордон.

ВАТ "Державний експортно-імпортний банк України" - універсальна кредитно-фінансова установа із 100% державним капіталом. З 1996 року є повноправним членом платіжних систем MasterCard Int. та VISA Int., з 1998 - розрахунковим банком системи MasterCard Int. в Україні. Укрексімбанком емітовано понад 185 тис. міжнародних платіжних карток та встановлено 150 банкоматів по території України.
По материалам пресс-службы ОАО "Государственный экспортно-импортный банк Украины".

Читайте також