Президент предложил на должность генерального прокурора Украины Геннадия Васильева

03.11.2003, 18:52

Голосование по кандидатуре нового генерального прокурора Украины может состояться в парламенте ориентировочно 6 ноября. (укр.)

Про це сказав в інтерв'ю журналістам 3 листопада голова Верховної Ради України Володимир Литвин, повідомивши, що Президент України Леонід Кучма вніс на розгляд парламенту подання про надання згоди на призначення генеральним прокурором першого заступника голови Верховної Ради України Геннадія Васильєва.

Відповідаючи на запитання журналістів про можливість зміни всього керівництва Верховної Ради України, В. Литвин сказав: "В наш бурхливий час все можливе, але все буде нормально, демократично, прозоро, незважаючи на всю підкилимову вовтузню, яка має місце".

В. Литвин висловив думку, що на цьому тижні буде кілька підстав для протистояння в сесійній залі, серед яких він назвав події в Донецьку і питання про вибори народних депутатів. Відповідаючи на запитання журналістів про те, чи буде у сесійній залі розглядатися питання щодо подій в Донецьку, голова Верховної Ради України повідомив, що представник фракції "Наша Україна" запропонував створити відповідну слідчу комісію, а також заслухати інформацію представників силових відомств і міністра науки та освіти.
По материалам Информационного управления Верховной Рады Украины.

Читайте також