К дисконтной программе "Укрсоцбанка" присоединилось около 300 аптек

08.11.2003, 12:12

В рамках развития социальной программы для малозащищенных слоев населения АКБ "Укрсоцбанк" заключил соглашения с сетью аптек ОКП "Фармация" в Днепропетровской области. (укр.)

Відповідно до умов договору власники пенсійних або соціальних банківських платіжних карток АКБ "Укрсоцбанк", купуючи медикаменти у цих аптеках, одержуватимуть знижки в розмірі 5% від їх вартості. До мережі ОКП "Фармація" належить 292 аптеки у Дніпропетровській області. Таким чином, дисконтна мережа АКБ "Укрсоцбанк" перевищила 450 аптек.

На сьогоднішній день у рамках дисконтної програми з АКБ "Укрсоцбанк" співпрацюють: "Аптека 7x7", "Ревмофарм", "Фарм-Сервіс", Медичний центр "Геруда", "Медінтрейд", "Альнаїр", "Арніка плюс", "Тріоль", "Медіпол", "Кеш ЛТД", "Аполло", "Аско-Інтелект" та інші.

Учасниками програми пенсійного і соціального обслуговування АКБ "Укрсоцбанк" вже стали близько 90 тис. людей.

Відкриття й обслуговування пенсійних та соціальних рахунків банк здійснює на безоплатній основі. Відсотки на залишки за поточними пенсійними і соціальними рахунками досягають 12% річних. Крім того, всі власники пенсійних карток АКБ "Укрсоцбанк" можуть безплатно відкрити депозитний рахунок з підвищеною процентною ставкою.

АКБ "Укрсоцбанк" заснований у вересні 1990 року, входить в групу найбільших системних банків України. Фінансовий результат АКБ "Укрсоцбанк" станом на 1 жовтня 2003 року - 45 млн. 061 тис. грн. Чисті активи на зазначену дату склали 4 млрд. 765 млн. грн. Капітал банку становить 466 млн. грн. Кредитний портфель (без врахування міжбанківських кредитів) - 2 млрд. 880 млн. грн.
По материалам пресс-релиза АКБ "Укрсоцбанк".

Читайте також