Президент Украины провел встречу с Председателем Совмина АРК

19.12.2003, 11:35

18 декабря Президент Украины Леонид Кучма встретился с Председателем Совета министров Автономной Республики Крым Сергеем Куницыным, который проинформировал главу государства о социально-экономической ситуации в АРК по итогам 2003 года. (укр.)

Голова Ради міністрів АРК, зокрема, відзначив цьогорічне промислове зростання на 16,3% в порівнянні з 11 місяцями минулого року.

Сергій Куніцин повідомив про стан виконання доручень Президента України щодо берегоукріплювальних робіт на острові Тузла та вирішення комунальних питань у Керчі. У зв'язку з цим Глава Української держави доручив Уряду АРК вирішити питання водопостачання, газифікації та завершення будівництва тролейбусного депо в Керчі.

Під час зустрічі Сергій Куніцин доповів про хід будівництва української гімназії, відбудови Собору Олександра Невського у Севастополі, а також реконструкції Ханського палацу в Бахчисараї.

Голова Ради міністрів АРК поінформував Президента України про ситуацію з вирішенням проблем кримських татар та проведення Днів кримськотатарської культури в Києві.

Під час розмови Сергій Куніцин повідомив про хід виконання доручень Президента України щодо вирішення соціальних питань в містечку Щолкіно та селищі Янтарне.

Голова Ради міністрів АР Крим також поінформував главу держави про заходи, які вживаються кримською владою у зв'язку з автомобільною аварією біля Алушти, яка призвела до численних людських жертв.
По материалам официального сайта Президента Украины.

Читайте також