Британские и американские военные дипломаты посещают Чернигов

11.02.2003, 11:44

Военный атташе по вопросам обороны при Посольстве Великобритании в Украине и атташе Сухопутных войск при Посольстве США в Украине посещают Черниговщину. (укр.)

11 лютого військовий аташе з питань оборони при Посольстві Великобританії в Україні капітан 1 рангу Роб Дрюіт та аташе Сухопутних військ при Посольстві США в Україні підполковник Марк Істон відвідають штаб Північного оперативного командування Сухопутних військ ЗС України.

Як повідомили прес-службі Міністерства оборони України у прес-центрі Північного оперативного командування, під час перебування у Чернігові іноземні військові дипломати зустрінуться з особовим складом управлінь штабу оперативного командування, ознайомляться з питаннями розвитку сухопутного компоненту Об'єднаних сил швидкого реагування, верифікаційною діяльністю оперативного командування та обговорять стан і перспективи міжнародного співробітництва.

Програмою перебування на Чернігівщині також заплановано відвідування представниками військових аташе Великобританії та США Центру Британської Ради у Чернігові та окремого танкового з'єднання, що дислокується у населеному пункті Гончарівське.
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також