Проходят учения украино-польского батальона "УкрПолбат"

19.02.2003, 13:18

В Польше на полигоне Нова-Демба проходят командно-штабные учения украино-польского миротворческого батальона "УкрПолбат". (укр.)

18-19 лютого у Польщі, на полігоні "Нова Демба", триватиме командно-штабне тренування управління та штабу україно-польського миротворчого батальйону "УкрПолбат", який готується до чергової ротації.

Мета заходу - навчити офіцерів штабу батальйону приймати рішення в ході виконання завдань за призначенням під час проведення миротворчих операцій у складі багатонаціональної бригади "Схід" сил КФОР у Косові. Крім того, під час навчання буде вдосконалено теоретичні і практичні навички майбутніх миротворців щодо планування та проведення операцій в зоні відповідальності батальйону, а також вдосконалено рівень знання англійської мови.

Крім цього заходу, в рамках підготовки до чергової ротації "УкрПолбату", передбачається проведення низки командно-штабних навчань "Співдружність-2003" із залученням особового складу, озброєння та військової техніки. Саму ж ротацію заплановано провести на початку серпня 2003 року.
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також