Иностранные военные дипломаты посетили авиационные гарнизоны

03.02.2003, 11:50

Группа военных атташе, которые аккредитованы в Украине, посетила два авиационных гарнизона Военно-Воздушных Сил Вооруженных Сил Украины. (укр.)

28-30 січня група військових аташе, які акредитовані в Україні, відвідала два авіаційні гарнізони Військово-Повітряних Сил Збройних Сил України. В містах Староконстянтинів та Івано-Франківськ побували військово-повітряний аташе США в Україні підполковник Тімоті Тіппет, помічник аташе з питань оборони Чеської республіки в Україні підполковник Павел Філіпек, помічник аташе з питань оборони Угорщини в Україні підполковник Іштван Ромпос та помічник військово-повітряного аташе США в Україні капітан Майк Самборскі.

Іноземні військові дипломати зустрілися з командуванням військових авіаційних частин, провели бесіди з льотним складом та оглянули об'єкти на території льотних частин. Під час зустрічей обговорювалися питання, пов'язані з виконанням планів підготовки авіаційних підрозділів ВПС Збройних Сил України у 2003 році.

Такі заходи проводяться з метою поліпшення розуміння представниками закордонної військової дипломатії, які працюють в Україні, тих завдань та призначень, які стоять нині перед авіаційними частинами ВПС Збройних Сил України.
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також