ПРЕДСТАВИТЕЛИ СМИ ЗНАКОМЯТСЯ С ПЛАНОМ МЕРОПРИЯТИЙ УКРАИНА-НАТО

24.04.2003, 14:08

Представитель Вооруженных Сил Украины ознакомит участников семинара "Украина и НАТО после Пражского саммита: новые измерения партнерства", который проходит в Донецке, с состоянием сотрудничества Украины с НАТО области военных реформ. (укр.)

24 квітня у Донецьку розпочав роботу дводенний семінар для представників засобів масової інформації східних та південних регіонів України на тему "Україна та НАТО після Празького самміту: нові виміри партнерства".

Проведення семінару організовано Державним Комітетом телебачення і радіомовлення України разом з Центром політичних та інформаційних технологій "Демократія і розвиток" та Центром інформації та документації НАТО в Україні.

Семінар має на меті сприяти поширенню в східних та південних регіонах України інформації про План дій Україна - НАТО, Цільовий план Україна - НАТО на 2003 рік та розумінню представниками регіональних ЗМІ сучасних процесів євроатлантичної інтеграції.

У роботі семінару беруть участь старший офіцер відділу військових аспектів інтеграції в НАТО управління Євроатлантичного співробітництва Генерального штабу ЗС України підполковник Петро Канана, який ознайомить учасників заходу із станом співробітництва України з НАТО у галузі воєнної реформи.
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також