Украина дебютирует на туристическом форуме

19.05.2003, 15:25

20 мая официальная делегация во главе с Вице-премьер-министром Украины Дмитрием Табачником прибудет в Женеву для участия в презентации национального стенда на международной выставке делового туризма European Incentive, Business Travel & Meetings Exhibition. (укр.)

Вперше за свою 12-річну історію Україна заявляє про себе, як конкурентоспроможний напрям міжнародного туризму. Адже EIBTM - одна з найбільш авторитетних у світі туристичних форумів, який допомагає зустрітися "китам" туристичного бізнесу: найпотужнішим туроператорам світу та впливовим корпораціям, які зацікавленні у придбанні їх послуг. Саме рівень представництва вирізняє виставку в Женеві від інших відомих туристичних форумів.

Організатором презентації виступила Місія "Україна-відома" у співпраці з Державною Туристичною адміністрацією України. Останнім часом активізація в'їздного туризму в Україну є одним із пріоритетів держави. І це не випадково, адже туризм, окрім економічного зиску, є інструментом формування позитивного іміджу країни. Це особливо важливо сьогодні, коли за даними соціологічного опитування, для більшості європейців Україна залишається "невідомою країною", а позитивна інформація з України не має попиту в західних ЗМІ. Дебют України на EIBTM цього року можна назвати проривом у формуванні інтересу до України. А головне, що Україна як держава, зайняла активну позицію щодо поліпшення свого іміджу на міжнародній арені.

Окремі українські компанії вже мають досвід участі у подібних виставках. Проте така широкомасштабна акція активного інформування про країну, організовується вперше, і в цьому її особливість і значущість. У роботі стенду на EIBTM-2003 візьмуть участь найдосвідченіші українські туроператори. Національний стенд оформлено з використанням найсучасніших виставкових конструкцій, підготовлено якісні інформаційно-іміджеві матеріали про Україну, її туристичну привабливість: презентаційний фільм і CD-диск, розгорнутий прес-пакет. Український стенд отримав позитивні попередні оцінки європейських колег. Про якісну підготовку до події також свідчить насичений розклад зустрічей з представниками великого бізнесу Європи і світу. Для гостей і учасників виставки, а це - представники західної ділової еліти, журналісти близько 300 європейських видань, відбудеться презентація.

Місія "Україна-відома" - громадська організація, заснована у 2001 році. Мета діяльності - створення позитивного образу України за кордоном.
По материалам пресс-релиза миссии "Україна-відома".

Читайте також