Растет сеть ресторанов "Швидко"

22.05.2003, 12:55

Компания "Швидко" празднует свой третий день рождения и открывает седьмой ресторан в Киеве. (укр.)

В час свого трирічного ювілею, компанія "Швидко" презентує 23 травня новий сьомий ресторан мережі на ст. м. "Лук'янівська". Даний ресторан поєднує в собі основні елементи типового закладу "Швидко" та буде слугувати архітектурним зразком для подальшого розвитку образу закладів мережі. Зал ресторану є відкритим та разом з терасою включає 128 місць.

В мережі підприємств працює близько 300 чол. За допомогою системи мотивації співробітників, гнучкості робочого графіку, чітко поставленого навчання, професіоналізму управлінського складу "Швидко" надає можливість кожному працівникові розвиватися професійно та морально. На даний момент 60% менеджерів ресторанів починали свою діяльність з позиції робітника "Швидко".

Якість продукції, що пропонується клієнту проходить багаторівневий контроль як на виробничому комплексі, так і на ресторанах. Спеціальна програма "Таємний відвідувач у "Швидко", в якій бере участь щоразу нова особа, розроблена з метою постійного вивчення й поліпшення якості послуг та продукції.

Аналіз конкурентного середовища, а також рівня соціально-економічного розвитку суспільства свідчить про доцільність подальшого розвитку мережі закладів громадського харчування "Швидко" шляхом як підвищення ефективності використання ресурсів, так і регіонального просування торгової марки.

Стратегічні орієнтири компанії передбачають завоювання провідної ринкової позиції, утвердження образу народної торгової марки, а також максимальне задоволення наявного попиту на теренах країни, шляхом дотримання стратегій: конкурентних цін; динамічної асортиментної політики; гнучкого реагування на об'єктивні ринкові процеси.

Основними шляхами досягнення середньо- та довгострокових цілей компанії є: залучення стратегічних джерел інвестування; впровадження нових форматів закладів; розвиток концепції тематичних закладів; розвиток відносин франчайзингу.
По материалам пресс-релиза компании "Швидко".

Читайте також