Банк "Хрещатик" расширяет свою филиальную сеть

30.05.2003, 12:39

Банк "Хрещатик" открывает свой филиал в Одессе. (укр.)

Як підкреслив представникам ЗМІ голова правління ВАТ КБ "Хрещатик" Дмитро Гриджук, сьогодні банк є універсальною фінансово-кредитною установою, здатною виконати своє головне завдання - забезпечити будь-яку категорію клієнтів повним спектром сучасних банківських послуг, необхідних для успішного розвитку їхнього бізнесу. Причому якість та асортимент послуг, зауважив голова Правління, не залежить від місця розташування установи банку: врахування інтересів клієнта, оперативність обслуговування та надійність - це те, на що гарантовано можуть розраховувати клієнти ВАТ КБ "Хрещатик" у будь-якому регіоні України.

У планах керівництва банку - наближення послуг до клієнтів не лише у всіх без винятку районах столиці і області. Передбачено відкриття філій у кожному обласному центрі країни. Як повідомив Дмитро Гриджук, найближчим часом має відкритися установа банку у Вінниці.

Керівництвом банку було зазначено, що використання багаторічного досвіду муніципального банку по обслуговуванню бюджетних підприємств, регіональних бюджетів і напрацьованих методів співробітництва з місцевими адміністраціями може бути вельми корисним для розвитку комунального господарства вітчизняної чорноморської перлини - славного міста-героя Одеси.

Відкрите акціонерне товариство Комерційний банк "Хрещатик" працює на ринку банківських послуг з 1993 року. На даний час діє 23 установи (20 - у Києві і області, 2 - в Тернополі і області, 1 - в Одесі). Зареєстрований статутний капітал банку становить 60 млн. грн., який до кінця року має збільшитись до 100 млн. грн. Кількість клієнтів перевищує 5 тис. юридичних та фізичних осіб. Фінансовий результат банку за 2002 року дорівнював 5,050 млн. грн.

Основні показники діяльності станом на 20 травня 2003 р.: чисті активи - 402,5 млн. грн., обсяг кредитно-інвестиційного портфеля - 340,9 млн. грн., депозити юридичних осіб - 42,9 млн. грн., фізичних осіб - 118,3 млн. грн.
По матреиалам пресс-релиза ОАО КБ "Хрещатик".

Читайте також