Фонд "Евразия" отмечает 10-летие

30.05.2003, 12:23

Сегодня, 30 мая, в Киеве председатель правления Фонда "Евразия" Сара Кери, директор региональной миссии Агентства США по международному развитию в Украине, Беларуси и Молдове Кристофер Кроули и региональный директор Ричард Шепард открытием выставки лучших проектов Фонда "Евразия" начали торжественные мероприятия по случаю 10-й годовщины одной из крупнейших организаций в регионе. (укр.)

У 1993-2003 роках приватний Фонд "Євразія", фінансований Агентством США з міжнародного розвитку, надав у 12 країнах колишнього Радянського Союзу 6500 грантів на суму понад $130 мільйонів. Засноване 1994 року Київське регіональне відділення, що працює на території України, Молдови та Білорусі, надало грантів на суму понад $14 мільйонів.

Київське регіональне відділення Фонду успішно співпрацює з багатьма іноземними донорськими організаціями, зокрема з Фондом Чарльза Стюарта Мотта, Карнегі, мережею фондів Сороса, Посольством Польщі, Державною туристичною адміністрацією України, Американською торговою палатою, приватними компаніями Сингента Україна, та багатьма іншими. Завдяки цій співпраці було створено низку спеціальних програм та ініціатив задля захисту прав інтелектуальної власності, розвитку туризму, боротьбі з бідністю і т. п., які були представлені на виставці кращих проектів Фонду неприбутковими організаціями з Молдови, Білорусі та України.
По материалам пресс-релиза Фонда "Евразия".

Читайте також