Успех армейских легкоатлетов

30.05.2003, 13:41

9 золотых медалей завоевали спортсмены Вооруженных Сил Украины в соревнованиях на Кубок Украины по легкой атлетике. (укр.)

Днями у Києві завершилися змаганнях на Кубок України з легкої атлетики по програмі міжнародних змагань "Призи Олімпійських чемпіонів". Досить успішно виступили на цих змаганнях легкоатлети Збройних Сил України.

Армійська жіноча збірна виборола 11 призових місць, а прапорщик Вікторія Стьопіна перемогла у стрибках в висоту з кращим результатом сезону у світі. Вона подолала планку на висоті 2 метри рівно. У бігу на 100, 1500 та 5000 метрів перемогли відповідно прапорщик Тетяна Ткаліч, прапорщик Тетяна Кривобок та рядова служби за контрактом Наталія Беркут. Рядова служби за контрактом Тетяна Ляхович святкувала перемогу у метанні списа. Ще шість призових місць вибороли армійські спортсменки у таких дисциплінах як біг на 800, 3000 та 5000 метрів, стрибки у висоту, метанні диску та молоту.

Не менш вдало виступила і армійська чоловіча команда. Переможцями Кубку України стали прапорщик Геннадій Горбенко у бігу на 400 метрів з бар'єрами, працівник Збройних Сил Володимир Зюськов у стрибках в довжину, прапорщик Сергій Ізмайлов у потрійному стрибку. У метанні спису переміг рядовий служби за контрактом Олег Стаценко. Крім того представники чоловічої команди Збройних Сил посіли три других та два третіх місця у бігу на 400 метрів з бар'єрами, потрійному стрибку штовханні ядра, метанні диску та спису.
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також