"Ford Motor Co" проводит в Украине ежегодный экологический конкурс

23.06.2003, 11:26

Стартовал ежегодный экологический конкурс "Grants 2003" по сохранению окружающей среды и историко-культурного наследия, который проводит "Ford Motor Co" уже в шестой раз в Украине. В этом году призовой фонд конкурса составляет $12000. (укр.)

У екологічному конкурсі компанії "Ford Motor Co" можуть брати участь усі типи проектів (індивідуальних та колективних), які реалізовуються у 2003 році. Проекти, що знаходяться на стадії розробки, до розгляду не приймаються.

Проекти приймаються за такими категоріями: навколишнє середовище (проекти по збереженню тварин, рослин та місць їх поширення); культурна спадщина (проекти по збереженню національної чи європейської культурної спадщини); інженерно-конструкторські розробки (проекти по скороченню використання природних ресурсів та їх забруднення); дитячі та молодіжні проекти (екологічні проекти, автори яких не старше 18 років).

Жюрі конкурсу відбирає переможців проектів з кожної категорії за такими встановленими критеріями: корисність і практичність; відповідність цілям конкурсу; необхідність у фінансуванні; оригінальність; міжнародне значення.

Національний переможець отримує першу премію у розмірі $7000 на розвиток свого проекту та братиме участь у конкурсі за Європейську премію. Дві інші премії у розмірі $3000 та $2000 відповідно. Кожен учасник отримує диплом учасника конкурсу.

Останній день прийому проектів на конкурс - 30 вересня 2003 року.
По материалам компании "Winner Imports Ukraine".

Читайте також