"Актив-банк" хочет стать членом АУБ

24.06.2003, 11:47

Коммерческий банк "Актив-банк" подал заявление о вступлении в Ассоциацию украинских банков. (укр.)

Рішення про прийняття "Актив-банку" має прийняти Рада АУБ, засідання якої відбудеться напередодні ХІ з'їзду Асоціації - 26 червня.

Таким чином до 120 банків-членів АУБ має приєднатись ще один. За останній місяць це вже третій банк, що подав заяву про вступ до АУБ.

ТОВ "Комерційний банк "Актив-банк" (м. Київ) створений у 2002 р. Станом на 01.05.2003 р. його власний капітал складає 28,3 млн. грн., розмір чистих активів - 101,4 млн. грн., в т. ч. кредитно-інвестиційний портфель банку - 63,54 млн. грн. Зобов'язання банку становлять 73,04 млн. грн., з них вклади населення - близько 18 млн. грн. Голова Правління банку - Віктор Мисник.

Асоціація українських банків створена в 1990 році як всеукраїнська недержавна, незалежна, добровільна, некомерційна організація. Її місія полягає у сприянні розвитку національної банківської системи. АУБ об'єднує діючі в Україні комерційні банки та представляє їх системні інтереси у відносинах з державними органами. Окрім комерційних банків до складу АУБ входить шість регіональних банківських союзів: Дніпропетровський, Харківський, Кримський, Київський та Одеський банківські союзи, Асоціація банків Львівщини, а також Міжнародний інститут фінансів, Українська міжбанківська валютна біржа, Українська фінансово-банківська школа, Аудиторська фірма "АПІК".
По материалам пресс-службы Ассоциации украинских банков.

Читайте також