Состоялось заседание правительства Украины

26.06.2003, 11:51

Под председательством Первого вице-премьер-министра Украины Николая Азарова состоялось заседание Кабинета Министров. (укр.)

Учасники засідання розглянули і схвалили близько 50 нормативно-правових актів соціально-економічного спрямування. Серед них - низка постанов, спрямованих на забезпечення підтримки вітчизняних сільськогосподарських товаровиробників, регулювання ринку зерна, стимулювання виробництва зерна та подолання негативних наслідків сезонних і кон'юнктурних коливань цін на зерно та хлібопродукти. Зокрема уряд ухвалив постанови "Про встановлення рівня заставних цін на зерно", "Про додаткові заходи із здійснення заставних операцій з зерном", "Деякі питання державного резервного насіннєвого фонду".

Крім того, уряд прийняв рішення про підвищення з 1 липня 2003 року на 10% пенсій військовослужбовцям строкової служби і членам їх сімей, призначених відповідно до Закону України "Про пенсійне забезпечення військовослужбовців, осіб начальницького і рядового складу органів внутрішніх справ та деяких інших осіб".
По материалам пресс-службы Кабинета Министров Украины.

Читайте також