Министерство юстиции Украины реорганизовано

30.09.2003, 11:39

Министр юстиции Украины Александр Лавринович своим указом утвердил новую структуру Министерства юстиции. (укр.)

З 29 вересня 2003 року в головному юридичному відомстві змінено перелік та функції департаментів. Призначено нових керівників структурних підрозділів.

Як повідомив міністр юстиції Олександр Лавринович прес-службі Мін'юсту, реорганізація не вплинула на кількість штатних одиниць. Чисельність працівників Мін'юсту залишилася незмінної - 503 особи.

За словами міністра, з метою удосконалення діяльності Міністерства у ході реорганізації ліквідовано 16 департаментів, реорганізовано 15 департаментів, 1 управління та Національне бюро у справах дотримання Конвенції про захист прав і основних свобод людини.

З 29 вересня структура Міністерства юстиції складається з керівництва, патронатної служби, функціональних підрозділів, що включають 14 департаментів, 8 управлінь, 1 бюро та 1 відділ, в структуру міністерства включено також обслуговуючі підрозділи, що складаються з 2 управлінь.

Олександр Лавринович повідомив, що реорганізація проведена відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 15 жовтня 2002 р. N 1550 "Про упорядкування структури апарату центральних органів виконавчої влади та його структурних підрозділів" та з метою удосконалення діяльності апарату Міністерства, його організаційно-штатної структури, покращення управління і ефективного використання кадрів
По материалам пресс-службы Министерства юстиции Украины.

Читайте також