Визит министра иностранных дел в Бельгию

13.01.2004, 11:41

13-14 января министр иностранных дел Украины Константин Грищенко посетит с рабочим визитом Брюссель. (укр.)

У Брюсселі заплановані його зустрічі з міністром закордонних справ Бельгії Луї Мішелем, генеральним секретарем НАТО Яапом де Хоопом Схеффером, а також комісаром Європейської Комісії з питань розширення Гюнтером Ферхойгеном.

Зустріч з главою бельгійського зовнішньополітичного відомства буде присвячена обговоренню сучасного стану та перспектив співробітництва між Україною та Бельгією у 2004 році, а також актуальних питань міжнародного життя, зокрема європейської проблематики.

У контексті реалізації стратегічного курсу України на європейську та євроатлантичну інтеграцію у 2003 році Міністерство закордонних справ України приділятиме особливу увагу здійсненню предметного і продуктивного діалогу з ЄС та НАТО.

Однією з форм цього діалогу буде подальший активний розвиток і поглиблення започаткованих у минулому році робочих контактів міністра з високими представниками європейських та євроатлантичних структур з актуальних питань інтеграції України до ЄС та НАТО.

В ході візиту до Брюсселю будуть обговорюватися практичні питання, що стоять на порядку денному інтеграції України до ЄС та НАТО.
Инф. пресс-службы Министерства иностранных дел Украины.

Читайте також