"Укрсоцбанк" расширяет ассортимент депозитных вкладов

26.10.2004, 13:25

АКБ "Укрсоцбанк" ввел новый депозитный вклад в валюте - "Авансовый". (укр.)

Відповідно до його умов, вкладники можуть одержати відсотки за цим видом депозиту відразу після підписання договору банківського вкладу. Депозит актуальний для всіх вкладників і набуває дедалі більшої популярності, адже дає змогу одержати за депозитним вкладом відсотки до введення на них податку. Нагадаємо, що з 1 січня 2005 року доходи фізичних осіб у вигляді процентів за депозитом підлягатимуть оподаткуванню в розмірі 5%.

Відсотки за вкладом "Авансовий" можуть бути виплачені негайно незалежно від строку депозиту - 3, 6, 9 чи 12 місяців. Мінімальна сума депозиту становить від $50 або 50 євро. Важливою перевагою "Авансового" вкладу є фіксована відсоткова ставка на весь строк дії депозитного договору: на 3 міс. - 5,9%; на 6 міс. - 8%; 9 і 12 міс. - 8,3%.

На сьогоднішній день АКБ "Укрсоцбанк" пропонує своїм клієнтам й інші види вкладів як у гривні, так і в іноземній валюті (долар США, євро): "Класичний", "Капітал", "Гарант", "Ощадний", "Пенсійний". Перелічені види депозитів дають змогу клієнтам АКБ "Укрсоцбанк" вибрати найоптимальнішу для себе схему накопичення заощаджень, а спеціальні умови вкладів забезпечують можливість дострокового зняття коштів без втрати відсотків (для придбання автомобіля, житла та сплати за навчання), встановлення пільгової відсоткової ставки (при отриманні вкладником кредиту для придбання автомобіля, житла та сплати за навчання) та інші.

Кожний вкладник АКБ "Укрсоцбанк" може отримати картку міжнародних платіжних систем VISA International або MasterCard International.

АКБ "Укрсоцбанк", заснований у вересні 1990 року, входить до групи найбільших банків України. Чисті активи АКБ "Укрсоцбанк" на 1 жовтня 2004 року становили 6276215 тис. грн. Капітал банку на кінець ІІІ-го кварталу поточного року дорівнював 603922 тис. грн. Кредитний портфель склав на 01.10.2004 3883156 тис. грн. Кошти на рахунках приватних клієнтів АКБ "Укрсоцбанк" на кінець ІІІ-го кварталу 2004 року - 2329410 тис. грн. За підсумками ІІІ-го кварталу поточного року прибуток АКБ "Укрсоцбанк" становить 38306 тис. грн. Філіальна мережа Банку нараховує майже 500 операційних точок.
По материалам пресс-релиза АКБ "Укрсоцбанк".

Читайте також

Читайте также