"Укрэксимбанк" - победитель Третьего Всеукраинского конкурса годовых отчетов акционерных обществ

29.10.2004, 13:23

Открытое акционерное общество "Государственный экспортно-импортный банк Украины" признан абсолютным победителем Третьего Всеукраинского конкурса годовых отчетов акционерных обществ. (укр.)

Конкурс проводився Першою фондовою торговельною системою, Державною комісією з цінних паперів та фондового ринку України та "Українською інвестиційною газетою" за підтримки Проекту USAID/FMI "Міжнародні стандарти бізнесу - Корпоративне управління" з метою створення та підвищення інвестиційної привабливості українських емітентів у межах удосконалення системи корпоративного управління.

Укрексімбанк отримав диплом абсолютного переможця Третього Всеукраїнського конкурсу річних звітів акціонерних товариств, диплом I ступеня в номінації "Суттєвість та повнота розкриття інформації", диплом II ступеня в номінації "Якість подання інформації у звіті", диплом III ступеня в номінації "Оригінальність, дизайн та поліграфія звіту".

У конкурсі взяли участь 52 учасники.

ВАТ "Державний експортно-імпортний банк України" - універсальна кредитно-фінансова установа із 100% державним капіталом, яка надає своїм клієнтам повний перелік банківських послуг та має відділення і представництва в усіх регіонах України. З 1996 р. Укрексімбанк є повноправним членом платіжних систем MasterCard Int. та Visa Int., з 1998 р. - розрахунковим банком системи MasterCard Int. в Україні.
По материалам пресс-релиза ОАО "Государственный экспортно-импортный банк Украины".

Читайте також