Проминвестбанк предлагает "Электронные ваучеры"

15.12.2004, 11:31

Проминвестбанк совместно с ОАО "П5 Коммерция" предлагает новую услугу для частных лиц - продажа электронных ваучеров. (укр.)

Електронний ваучер - це зручний та сучасний засіб поповнення рахунку за послуги мобільного зв'язку, провайдерів Інтернет та ІР-телефонії. Він являє собою код, що використовується для попередньої оплати послуг зв'язку та Інтернету і роздруковується у вигляді паперового чека.

Продаж ваучерів здійснюється за готівковим розрахунком у відділеннях Промінвестбанку. Клієнт сплачує лише вартість електронного ваучера, визначену оператором послуги, яка не перевищує вартості звичайної скретч-картки з кодом поповнення послуги на аналогічну суму.

Серед операторів, послуги яких можливо оплатити за допомогою електронних ваучерів є UMC, Kyivstar GSM, Голден Телеком, П-5, Unitel, S_V_R. Перелік операторів постійно поповнюється.

Промінвестбанк - Акціонерний комерційний промислово-інвестиційний банк, створений у серпні 1992 року. Активи банку на 01.10.2004 становили 12,5 млрд. грн., кредитний портфель - 7,8 млрд. грн., капітал - 1,1 млрд. грн.
По материалам пресс-релиза Проминвестбанка.

Читайте також