Праздничная акция от "Киевстар Дж.Ес.Ем."

10.02.2004, 14:00

В рамках акции "Возьми романтику c собой", все контрактные абоненты "Киевстар" и пользователи предоплаченной услуги ACE&BASE, а также абоненты, которые подключаться в период акции с 08.02.04 по 08.03.04 имеют возможность выиграть романтическое путешествие в один из городов на выбор: Венеция, Вена, Париж, Прага, Рим. (укр.)

Кінець зими та початок весни - час справжньої романтики. На цей період припадають такі улюблені свята, як День закоханих, День захисника Вітчизни та Міжнародний жіночий день - традиційне свято всіх жінок в нашій країні. Не дивно, що саме у ці дні так хочеться сказати близькій людині теплі слова та зробити подарунок від усього серця.

Прагнучи створити прекрасний святковий настрій своїм абонентам, провідний національний оператор мобільного зв'язку компанія "Київстар" приготувала для усіх своїх абонентів чудовий подарунок, запропонувавши взяти участь у акції "Візьми романтику з собою". Взявши участь у цій акції контрактні абоненти або користувачі послуги "ACE&BASE" матимуть можливість виграти туристичну подорож на двох до п'яти найромантичніших міст Європи: Парижу, Венеції, Риму, Відню та Праги. Для участі в акції потрібно лише відправити SMS-повідомлення на номер 7055, вказавши в тексті назву міста бажаної подорожі. Вартість одного SMS-повідомлення становить одну гривню. Всього буде розіграно 30 подорожей. Акція "Візьми романтику з собою" триватиме з 8 лютого по 8 березня 2004 року

- Акція "Візьми романтику з собою" - це чудова нагода для кожного з наших абонентів випробувати свою удачу і в разі успіху зробити чудовий святковий подарунок своїй коханій людині, - заявив директор з маркетингу компанії "Київстар Дж.Ес.Ем." Гарретт Джонстон. - "Київстар" і надалі пропонуватиме акції, що сприятимуть комфортному мобільному спілкуванню своїх абонентів

Після надсилання SMS-повідомлення номер мобільного телефону учасника акції автоматично заноситься до електронної бази даних учасників, серед яких будуть визначатися переможці акції. Розіграш призів проводиться серед тих повідомлень, які отримали SMS-підтвердження. 30 щасливих повідомлень випадково обере комп'ютер. Чим більше буде надіслано SMS-повідомлень, тим більші шанси учасника на перемогу.

Визначення переможців акції відбудеться 10 березня 2004 року у Києві. Інформація про місце проведення розіграшу та про його результати буде розташована на сайті http://www.kyivstar.net. До того ж переможців акції буде проінформовано про перемогу в акції дзвінком за номерами мобільних телефонів, з яких було відправлено SMS-повідомлення.

Офіційні правила акції "Візьми романтику з собою" будуть опубліковані в газеті "Теленеделя" від 19 лютого 2004 року, а також розміщені на сайті http://www.kyivstar.net. Для отримання роз'яснень абоненти "Київстар" можуть зателефонувати зі свого мобільного телефону за безкоштовними номерами *466 (для абонентів передплаченої послуги "Асе&Base") та *3911 (для контрактних абонентів), або зі стаціонарних телефонів за номером (044) 466 0 466 (для контрактних абонентів Kyivstar) та (044) 466 2 466 (для абонентів передплаченої послуги "Асе&Base").

Читайте також