MasterCard отметил заслуги Ощадбанка

23.02.2004, 11:24

19 февраля первому заместителю председателя правления ОАО "Ощадбанк" Артемию Ершову вручена почетная грамота MasterCard Europe, которая засвидетельствовала преодоление Ощадбанком 200-тысячного рубежа эмиссии карточек MasterCard. (укр.)

Цей документ є визнанням міжнародної платіжної системи досягнень Ощадбанку у сфері карткового бізнесу.

Грамоту вручив пан Ентоні Фекете, старший менеджер MasterCard Europe по Східній Європі. На урочистостях були присутніми також Андрій Корольов - віце-президент і голова Представництва MasterCard Europe, та Антонін Єрмоленко - менеджер з розвитку бізнесу.

Ощадбанк входить до десятки українських банків - лідерів "карткового" бізнесу, пропонуючи своїм клієнтам повний спектр послуг за пластиковими картками.

На початок 2004 року Ощадбанком емітовані і активно працювали 252,5 тис. карток міжнародної платіжної системи MasterCard. А вже у лютому кількість активних карток збільшилась до 279,6 тис. Понад 27 тис. карток за місяць - така динаміка свідчить про сталий розвиток та обрання банком правильних стратегічних орієнтирів.

Як стверджують фахівці, інтерес до "пластика" у населення постійно зростає і пояснюється не в останню чергу змінами у свідомості людей. Дедалі більше українців розуміють, що пластикова картка - це не розкіш, а простий та надійний у використанні продукт. Переваги пластикових карток - універсальність, зручність і безпека - очевидні.

Постійно аналізуючи динаміку розвитку "карткового" ринку, Ощадбанк поставив мету збільшити вдвічі до кінця року емісію пластикових карток міжнародної платіжної систем MasterCard та залишатися постійним надійним партнером міжнародної платіжної системи MasterCard Europe.
По материалам пресс-релиза ОАО "Ощадбанк".

Читайте також