Создана специальная комиссия для проверки возмещения НДС

11.03.2004, 11:39

Президент Украины Леонид Кучма подписал Распоряжение "О специальной комиссии по проверке соблюдения законодательства по вопросам администрирования и возмещения налога на добавленную стоимость". (укр.)

Документ видано з метою уникнення необґрунтованих втрат бюджету, підвищення прозорості системи адміністрування і відшкодування податку на додану вартість.

Глава держави постановив утворити спеціальну комісію з перевірки дотримання законодавства з питань адміністрування і відшкодування податку на додану вартість та затвердити її персональний склад.

Головою Комісії призначено Тетяну Корнякову - голову Координаційного комітету по боротьбі з корупцією і організованою злочинністю.

Згідно з Розпорядженням голові Комісії надано право в установленому порядку залучати до її роботи наукові інститути, аудиторські фірми, фахівців центральних і місцевих органів виконавчої влади, підприємств, установ та організацій (за погодженням з їх керівниками), отримувати від органів виконавчої влади документи та інші матеріали, необхідні для роботи Комісії.

Президент України доручив до 1 червня 2004 року поінформувати про результати роботи Комісії.
По материалам официального сайта Президента Украины.

Читайте також