Утвержден бюджет Пенсионного фонда Украины на 2004 год

11.03.2004, 11:39

Кабинет Министров Украины принял постановление "Об утверждении бюджета Пенсионного фонда Украины на 2004 год". (укр.)

Згідно з постановою, бюджет Пенсійного фонду України на 2004 рік затверджений за доходами в сумі 31474890,8 тис. гривень і за видатками в сумі 31474890,8 тис. гривень.

Сума доходів, визначена в бюджеті Пенсійного фонду України на 2004 рік забезпечить своєчасну та в повному обсязі виплату пенсій та грошової допомоги.

Доходна частина бюджету Пенсійного фонду враховує надходження асигнувань з державного бюджету на загальну суму 2185,6 млн. грн., що відповідає показникам державного бюджету на 2004 рік.

Бюджет сформований на основі програмно-цільового методу. У бюджеті враховано додаткові видатки, пов'язані з проведенням перерахунків розмірів пенсій відповідно до закону України "Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування" та часткове проведення розмежування пенсійних виплат з державного бюджету та Пенсійного фонду. Поряд з цим передбачено додаткові надходження коштів від запровадження сплати страхових внесків на загальних підставах платників спрощеної системи оподаткування, від сум допомоги по тимчасовій непрацездатності та надходження коштів підприємств на покриття фактичних витрат на виплату та доставку пенсій працівникам, зайнятих на роботах із особливо шкідливими і особливо важкими умовами праці.
По материалам пресс-службы Кабинета Министров Украины.

Читайте також