Из-за урагана в Днепропетровской области погиб 1 человек

02.03.2004, 12:16

Вследствие урагана в Апостоловском районе Днепропетровской области пострадали 2 населенных пункта (с. Большая Костромка, с. Первое Мая) и районный центр пгт Широкое. (укр.)

З 14 год. 30 хв. до 15 год. 1 березня внаслідок урагану (вітер більше 40 м/с) в Апостолівському районі постраждало 2 населених пункти (с. Велика Костромка, с. Перше Травня) та районний центр смт Широке. Стихією пошкоджено дахи 40 житлових будинків і дах загальноосвітньої школи N2 смт Широке, лінії електропередач 0,4 кВ та 200 м газопроводу діаметром 57 мм. На автошляху сполученням Апостолове - Зеленодольськ перевернуто два легкових автомобілі, в результаті чого одна особа (Полежай Світлана Михайлівна 1963 р.н.) загинула та одна особа (Антипенко Олена Миколаївна 1976 р.н.) у стані середньої важкості госпіталізована до районної лікарні.

До аварійно - відновних робіт залучено аварійні бригади обленерго, районні комунальні служби та особовий склад і техніку пожежної частини МНС України м. Зеленодольськ. На місці подій працюють районні комісії по уточненню нанесених збитків та визначенню обсягів матеріально-технічного забезпечення на ліквідацію наслідків стихії.

Координацію робіт здійснює оперативна група Головного управління МНС у Дніпропетровській області.
Инф. МЧС Украины.

Читайте також