Банк "Хрещатик" стал полноправным ассоциированным членом системы VISA

26.04.2004, 18:26

По сообщению представителей VISA International Ukraine, международная платежная система "VISA Int" 22 апреля 2004 года предоставила ОАО КБ "Хрещатик" статус ассоциированного члена. (укр.)

Це не тільки сприятиме інтеграції банку у світові платіжні системи розрахунків, а насамперед буде зручним і вигідним для держателів платіжних карток VISA, емітованих банком "Хрещатик", та інших продуктів компанії VISA International.

Новий статус універсального столичного банку дасть змогу його клієнтам отримати готівку практично в будь-якій країні світу, розрахуватися за допомогою карток VISA в численних магазинах, готелях, розважально-спортивних центрах, на автозаправках, в інших місцях, де обслуговуються картки платіжної системи VISA Int. До того ж, клієнти банку мають можливість знімати в 223 банкоматах об'єднаної мережі "Хрещатика" і Першого українського міжнародного банку готівку за єдиними пільговими тарифами, що значно підвищує якість, зручність та економічність розрахунків.

Комерційний банк "Хрещатик" зареєстровано у травні 1993 року. З 2000 року - акціонерне товариство відкритого типу. Статутний капітал банку - 100 млн. грн. Станом на 01.04.2004 чисті активи становили 892,8 млн. грн., зобов'язання - 776,8 млн. грн., балансовий капітал - 116,03 млн. грн., прибуток - 1,94 млн. грн.

Мережа банку складається з майже 40 установ по Києву та в інших регіонах України.

З 2002 р. Банк "Хрещатик" є афілійованим членом MasterCard International.

Загальна банкоматна мережа ВАТ КБ "Хрещатик" і ПУМБа наразі складається з 223 банкоматів по всій Україні. У столиці вона охоплює практично всі райони міста; більшість банкоматів працюють цілодобово, 16 з них обслуговують клієнтів на станціях Київського метрополітену.
По материалам пресс-релиза ОАО КБ "Хрещатик".

Читайте також