НОВЫЕ УСЛОВИЯ КРЕДИТОВАНИЯ ПОКУПКИ АВТОМОБИЛЕЙ "ДАЧИЯ-СОЛЕНЗА"

07.04.2004, 12:50

Филиал "Дунай-Транс" корпорации "Укравто", официальный дистрибьютор автомобиля "Дачия" в Украине, предлагает своим клиентам автомобили "Соленза" производства 2004 года на новых условиях кредитования: всем кто приобретет автомобиль "Дачия Соленза" в кредит с 1 апреля по 31 мая, предоставляется скидка по выплате кредита на 3 летних месяца. (укр.)

"Дунай-Транс" та "Укрсоцбанк" через розгалужену мережу своїх дилерів по всій Україні пропонують ексклюзивні умови кредитування: всі покупці "Солензи" під час акції мають змогу заощадити кошти на літній відпочинок за рахунок відстрочки виплати кредиту у найближчий квартал. Термін кредитування був визначений строком до 5-ти років у гривні, доларах США та ЄВРО з авансовим внеском 15% від вартості авто.

Базові моделі "Рапсодія", "Кліма" та "Скала" автомобіля "Дачія Соленза" випуску 2004 року оснащені подушками безпеки, посиленим кузовом, що забезпечує ще більшу надійність для водія та пасажирів. Вартість базової моделі "Соленза" складає від 5500 Євро. Незмінними перевагами цього автомобілю залишились надійний двигун та агрегати від "Рено-груп", економічність, компактність, маневровість, легкість у керуванні, доступний та недорогий сервіс. Гаряча телефонна лінія філії "Дунай-Транс" відповість на всі питання, пов'язані з продажем, дилерською мережею та сервісом марки "Дачія".

Співробітництво концерна "Рено" (Франція) та компанії "Дачія" (Румунія) було відновлено в вересні 1999 року.

В Україні фундамент партнерства між АТ "Українська Автомобільна Корпорація" та "Automobile Dacia S.A." було закладено у 2001 році.

З червня 2003 року філія "Дунай-Транс" здійснює продаж автомобіля "Дачія Соленза". Серед багатьох претендентів автомобіль "ДАЧІЯ Соленза" став переможцем конкурсу "Автомобіль року" і отримав приз у номінації "Краще співвідношення ціна/якість", яке цілком відповідає перевагам цієї марки.
По материалам пресс-релиза корпорации "Укравто", филиал "Дунай-Транс".

Читайте також