Украина заняла первое командное место на чемпионате Европы по водным видам спорта

17.05.2004, 14:34

На чемпионате Европы по водным видам спорта спортсмены Вооруженных Сил Украины завоевали 7 золотых наград и помогли национальной сборной завоевать первое командное место. (укр.)

На чемпіонаті Європи з водних видів спорту, що тривав 5-16 травня у Мадриді, спортсмени Збройних Сил України вибороли 7 золотих нагород та допомогли національній збірній завоювати перше командне місце.

Явним фаворитом передостаннього перед Олімпійськими іграми випробування став лейтенант Олег Лісогор. Він отримав одразу три медалі найвищої проби, зокрема, у брасі на 50, 100 метрів та комбінованій естафеті 4х100 метрів.

Молодший лейтенант Андрій Сердінов став володарем золота на дистанції 100 метрів батерфляєм, а також в естафеті 4х100 метрів. Крім цього, Андрій був третім на дистанції 50 метрів батерфляєм. Ще один представник армійського спортивного клубу - прапорщик Володимир Ніколайчук - увійшов до складу команди переможців в естафеті 4х100 метрів.

У столиці Іспанії національну збірну достойно представили і жінки- військовослужбовці. Прапорщик Світлана Бондаренко стала чемпіонкою на дистанції 100 метрів брасом з результатом 1.09.35 сек. До цього на чемпіонатах Світлана 10 разів виборювала срібло.
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також