"Укрсоцбанк" начал выдавать доллары США через свои банкоматы

17.06.2004, 18:13

АКБ "Укрсоцбанк" ввел новую услугу для держателей карточек международных платежных систем Mastercard Int. та Visa Int.: выдача долларов США в собственной сети банкоматов. (укр.)

Послуга доступна для клієнтів АКБ "Укрсоцбанк" та банків-нерезидентів, які мають картковий рахунок у доларах США.

На сьогодні долари США видають чотири банкомати АКБ "Укрсоцбанк": м. Київ, вул. Хрещатик, 8. Час роботи: цілодобово; м. Київ, Бесарабська площа, 7а. Час роботи: цілодобово; м. Ялта, вул. Леніна, 3. Час роботи: цілодобово; м. Одеса, вул. Ю. Олеші, 6. Час роботи: цілодобово.

Мережа банкоматів АКБ "Укрсоцбанк", в яких клієнти зможуть отримувати долари США, постійно зростатиме.

Інфраструктура обслуговування держателів платіжних карток АКБ "Укрсоцбанк" перевищує 200 банкоматів. Банк активно розширює банкоматну мережу, збільшивши її з початку року більш як на 50 банкоматів, і на сьогодні вона охоплює всі регіони України. Також до послуг клієнтів Банку працюють більше 400 POS-терміналів.

Держателям платіжних карток АКБ "Укрсоцбанк" пропонує ряд додаткових сервісів та нових високотехнологічних банківських послуг, а саме: послуги мобільного банкінґу, встановлення лімітів за картковим рахунком, отримання виписок за картковим рахунком на e-mail, придбання ваучерів поповнення рахунків операторів мобільного зв'язку.

АКБ "Укрсоцбанк" має статус принципового члена міжнародних платіжних систем MasterCard Int. з 2003 року та Visa Int. з 2001 року. Емісія платіжних карток по системі Банку перевищує 500 тисяч карток.

АКБ "Укрсоцбанк", заснований у 1990 році, належить до групи найбільших системних банків України. Філіальна мережа нараховує більш як 500 операційних точок і обслуговує майже 120 тисяч корпоративних та понад 600 тисяч приватних клієнтів. У системі Банку працюють понад 9 тис. фахівців.
По материалам пресс-релиза АКБ "Укрсоцбанк".

Читайте також