ING Bank N.V. организовал синдицированный кредит для Проминвестбанка на сумму $18 млн.

06.07.2004, 14:20

ING Bank N.V. (Нидерланды) решил выступить организатором синдицированного кредита на 18 млн. долларов для Проминвестбанка. (укр.)

2 липня 2004 року Промінвестбанком та ING Bank N.V. підписаний Договір щодо консорціумного кредитування Промінвестбанку в розмірі 18 млн. дол. США терміном на 1 рік. Мета - кредитування зовнішньоекономічних контрактів клієнтів банку. Організатор кредиту - ING Bank N.V., Нідерланди. Учасниками консорціумного кредиту є 8 провідних банків світу.

Промінвестбанк є визнаним, надійним банком як в Україні, так і за її межами. У 2003 році всесвітньо відомим журналом "Банкір" Промінвестбанку присвоєне звання "Банк року в Україні". Промінвестбанк - єдиний український банк, який за розміром власного капіталу входить до 1000 найбільших банків світу та займає 25 місце серед банків Центральної та Східної Європи. За рівнем платоспроможності банк посідає 47 місце, за прибутковістю активів - 79 місце у світі.

Свою кредитну діяльність банк спрямовує на підтримку підприємств України, забезпечуючи їх розвиток та зростання ВВП держави. Банк кредитує провідні галузі економіки України: паливно-енергетичний комплекс, в тому числі атомну енергетику, машинобудування, металургійну та хімічну промисловості, транспорт, всі інші сфери. За роки незалежності України банком вкладено в економіку держави 37 млрд. дол. США. Клієнти банку мають зовнішньоторговельні відносини з 166 країнами світу.

Промінвестбанк - Акціонерний комерційний промислово-інвестиційний банк, створений у серпні 1992 року. Активи банку на 1.07.2004 р. склали 9,7 млрд. грн., кредитно-інвестиційний портфель - 7,4 млрд. грн., капітал - 1,1 млрд. грн.
По материалам пресс-релиза Проминвестбанка.

Читайте також