Медиа-концерн "Бертельсман" намерен открыть представительство в Украине

07.07.2004, 13:48

6 июля Президент Украины Леонид Кучма встретился с председателем правления немецкого медиа-концерна "Бертельсман" Гюнтером Тиленом. (укр.)

Під час зустрічі Глава держави позитивно оцінив наміри концерну "Бертельсман" започаткувати діяльність свого представництва в Україні.

Леонід Кучма висловив зацікавленість України щодо подальшої участі у щорічних засіданнях Міжнародного Бертельсманівського форуму, які традиційно користуються підтримкою Федерального уряду Німеччини.

Сторони обговорили плани діяльності концерну "Бертельсман" на українському ринку. Гюнтер Тілен висловив зацікавленість концерну у реалізації спільних з Україною проектів в галузі культури. Голова правління медіа-концерну "Бертельсман" поділився своїм позитивним враженням від України, зазначивши, що "ми бачимо можливості країни, яка активно розвивається".

Говорячи про інтерес компанії до співробітництва з Україною, Гюнтер Тілен підкреслив, що медіа-концерн "Бертельсман" завжди зважає на місце національної культури країни, де працює. "Якщо ми прийдемо до вашої країни, ми станемо, якщо можна так висловитися, наполовину українцями. Ми хочемо побудувати партнерство таким чином, щоб можливо було експортувати на увесь світ наш спільний продукт", - зазначив Гюнтер Тілен.
По материалам официального сайта Президента Украины.

Читайте також