Визит премьер-министра Украины в Грецию

11.08.2004, 11:58

Премьер-министр Украины Виктор Янукович прибыл с рабочей поездкой в Грецию, где примет участие в открытии XXVIII летних Олимпийских игр в Афинах. (укр.)

Прем'єр-міністр України, президент Національного олімпійського комітету Віктор Янукович прибув з робочою поїздкою до Греції, де візьме участь у відкритті XXVIII літніх Олімпійських ігор в Афінах.

Напередодні офіційного відкриття Олімпіади-2004 президент Національного олімпійського комітету України зустрінеться з українськими спортсменами та тренерами в Олімпійському селищі. Під час перебування на Олімпійських іграх Віктор Янукович також відвідає спортивні змагання з плавання, стрибків у воду, гандболу, спортивної гімнастики, легкої атлетики, у яких візьмуть участь провідні українські олімпійці.

В ході робочої поїздки до Греції заплановані зустрічі прем'єр-міністра України з державними діячами країн світу та провідними представниками ділових кіл.

Планується, що під час поїздки Віктор Янукович зустрінеться з президентом Товариства "Греко-російсько-української дружби", поспілкується з представниками української громади в Греції та візьме участь у відкритті виставки сучасного українського мистецтва в місті Марусі.

У ході перебування прем'єр-міністра України Віктора Януковича у Греції відбудеться його візит до столиці Самокерованої чернечої республіки на Святій Горі Афон - Кареї.

Робоча поїздка президента Національного олімпійського комітету України В. Януковича на XXVIII літні Олімпійські ігри в Афінах фінансується за рахунок НОК України.
По материалам пресс-службы Кабинета Министров Украины.

Читайте також