"Укрсоцбанк" начал проект "Бизнес-модель банку"

23.09.2004, 13:11

В АКБ "Укрсоцбанк" стартовал проект, цель которого заключается в оптимизации бизнес-модели банку. (укр.)

У рамках послідовної діяльності, спрямованої на вдосконалення системи керування і підвищення ефективності бізнесу, АКБ "Укрсоцбанк" розпочав підготовку до впровадження проекту організаційно-структурних перетворень - "Бізнес-модель банку".

17 вересня 2004 г. у приміщенні Київської міської філії АКБ "Укрсоцбанк" відбувся офіційний старт Проекту - об'єднане засідання Робочої групи.

За словами керуючого КМФ Івана Нагорного, впровадження інформаційних систем класу Т24 дозволить значно знизити операційний ризик, автоматизувати бек- офісні операції, задати єдині стандарти продуктового ряду.

Основне завдання Проекту - оцінка і приведення до оптимального стану організаційно-функціональної структури, бізнес-процесів, регламентів Банку для використання можливостей ІБС Т24 компанії "Теменос" ( http://www.temenos.com/content.asp"id=home) як технологічної основи створення довгострокових конкурентних переваг у розвитку роздрібного бізнесу та Банку в цілому.

TEMENOS - один із світових лідерів у галузі розроблення інтегрованих банківських систем для фінансових установ. Західні аналітики вважають TEMENOS одним з основних гравців майбутнього на ринку банківського програмного забезпечення. Серед клієнтів компанії TEMENOS банки Credit Suisse Private Banking, Banco Santander, Barclays Bank, Commerzbank, Credit Lyonnais, Deutsche Bank Private Banking, ING/ Baring, MeritaNordbanken, Merrill Lynch, Lloyds TSB Group и Raiffeisen Zentral Bank.

"TEMENOS Т24" - найновіший продукт компанії, який являє собою повнофункціональну інтегровану міжнародну банківську систему, яка включає модулі для підтримки оптових, роздрібних, документарних, казначейських та інших банківських операцій. Система підтримує як консолідований, так і окремий облік у філіях, а також полівалютність, багатомовність і можливість роботи на одній базі кількох організацій.

На сьогоднішній день в Україні лише два банки впроваджують системи аналогічного класу.

АКБ "Укрсоцбанк", заснований у 1990 році, входить в групу найбільших банків країни. Фінансовий результат Банку за січень-липень 2004 року склав 18,6 млн. грн. Філіальна мережа на 1 серпня 2004 року включала 27 регіональних філій, ГО, 25 філій та 444 відділень.
По материлам пресс-релиза АКБ "Укрсоцбанк".

Читайте також