"Укрсоцбанк" снизил тарифы на переводи по сисите Western Union в страны Юго-Восточной Азии

27.01.2005, 12:15

АКБ "Укрсоцбанк" снизил тарифы на денежные переводы по системе Western Union в страны, которые пострадали от стихийного бедствия в Юго-Восточной Азии. (укр.)

Тарифи на грошові перекази Western Union до постраждалих реґіонів знижені до $7.

АКБ "Укрсоцбанк" прийняв рішення щодо зниження тарифів на відправлення грошових переказів за системою Western Union до країн Південно-Східної Азії, які постраждали під час стихійного лиха: Індонезії, Малайзії, Таїланду, Шрі-Ланки, на Мальдіви, а також до постраждалих штатів Індії, включаючи Таміл Наду, Андхру Прадеш, Кералу, Андаманські та Нікобарські острови, Пондішеррі.

Протягом місяця, з 10 січня до 10 лютого 2005 р., в АКБ "Укрсоцбанк", як і в більшості аґентів Western Union в інших країнах світу, діють тарифи, знижені до $7.

Поряд з особливими тарифами на грошові перекази буде також застосовуватись і валютно-обмінний курс, встановлений Western Union.

У країнах, де вже діють знижені тарифи, будуть застосовані максимально низькі тарифи.

За більш докладною інформацією слід звертатись до місцевого аґента Western Union.

З компанією Western Union Financial Services, Inc. АКБ "Укрсоцбанк" співробітничає з 1996 року. Послуги грошових переказів за системою Western Union надаються в 500 відділеннях Банку, розташованих у всіх реґіонах України.

АКБ "Укрсоцбанк", заснований у вересні 1990 року, входить до групи найбільших банків України. Чисті активи АКБ "Укрсоцбанк" на 1 січня 2005 року становили 7,068 млрд. грн. За минулий рік цей показник виріс на 37% або на 1,911 млрд. грн. Капітал банку на 01.01.2005 склав 909,8 млн. грн., збільшившись у порівнянні з аналогічним періодом 2004 р. на 66,3% або в абсолютному вираженні на 363 млн. грн.
По материалам пресс-релиза АКБ "Укрсоцбанк".

Читайте також