Президент Украины подписал ряд законов

04.01.2005, 11:03

Президент Украины Леонид Кучма подписал ряд одобренных Верховной Радой законов Украины. (укр.)

Зокрема, Президент підписав закони:

- "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України (у сфері вищої освіти)". (Зміни вносяться до Бюджетного кодексу України, Земельного кодексу України, Законів України "Про плату за землю", "Про оподаткування прибутку підприємств", "Про електроенергетику", "Про закупівлю товарів, робіт і послуг за державні кошти", "Про вищу освіту", "Про Державний бюджет України на 2004 рік"). Цей Закон набуває чинності з дня його опублікування, окрім пункту 4 розділу І, яким вносяться зміни до статті 5 Закону України "Про оподаткування прибутку підприємств", який набуває чинності з 1 січня 2006 року.

- "Про заборону репродуктивного клонування людини". Цей документ набуває чинності з дня його опублікування.

- "Про внесення змін до деяких законів України". (Зміни вносяться до Законів України "Про дорожній рух", "Про державну охорону органів державної влади України та посадових осіб"). Цей документ набуває чинності з дня його опублікування.

- "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України". (Зміни вносяться до Законів України "Про податок на додану вартість", "Про закупівлю товарів, робіт і послуг за державні кошти", Митного тарифу України, затвердженого Законом України "Про Митний тариф України", Кодексу України про адміністративні правопорушення). Цей документ набуває чинності з дня його опублікування.
По материалам официального сайта Президента Украины.

Читайте також