В Украину прибыла делегация Российской Федерации во главе с Виктором Христенко

14.11.2005, 11:40

14 ноября в Украину с рабочим визитом прибыла делегация Российской Федерации во главе с министром промышленной политики и энергетики РФ В. Б. Христенко. (укр.)

У рамках візиту в Міністерстві палива та енергетики України відбудуться зустрічі В. Б. Христенка і російської делегації з міністром палива та енергетики України І. В. Плачковим.

Під час візиту планується засідання співголів підкомісій Комітету з питань економічного співробітництва російсько-української міждержавної Комісії з паливно-енергетичного комплексу.

Під час переговорів з російською делегацією планується погодити проект Протоколу на 2006 рік до Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Російської Федерації про додаткові заходи із забезпечення транзиту природного газу територією України.

Передбачається погодити і підготувати до підписання проект протоколу на 2005 рік до Угоди між Урядом Російської Федерації та Урядом України про співпрацю у розвитку паливно-енергетичних комплексів, включаючи питання електроенергетики, а також розглянути проект протоколу на 2006 рік.

Намічено також засідання Ради учасників ТОВ "Міжнародний консорціум з управління і розвитку газотранспортної системи України".
По материалам пресс-службы Министерства топлива и энергетики Украины.

Читайте також