Зинченко заявил, что не пойдет на выборы в блоке с Тимошенко

19.11.2005, 15:55

Лидер Партии патриотических сил Украины Александр Зинченко не пойдет на парламентские выборы в блоке с Юлией Тимошенко. Об этом он заявил на политсовете возглавляемой им партии. (укр.)

Раніше, тобто на першому з'їзді партїі, Зінченко натякав на спільний блок, який піде на парламентські вибори 2006. Причиною такого кроку, за його словами, є небажання бути у списках із тими прізвищами, за які, цитуємо: "потрібно було б червоніти".

Олександр Зінченко, голова Партії патріотичних сил України: "Ми всі страждаємо на таке. Жоден з нас не хоче опинитися у списку, з яким потрібно було б червоніти. Жоден. І з цього приводу всі ми переживаємо. Дискусія йде не про БЮТ. Не про назву. Дискусія йде про Волкова, про Бродського чи ще когось. Давайте будемо називати речі своїми іменами. Так чи ні? Я вам чесно скажу, що в блоці із Юлією Тимошенко я не піду. Бо я хочу зупинити цю всю, вибачте, байду, яка йде на місцях... Якщо буде з"їзд вирішувати, то ви підете в блок з Тимошенко одні. Без Зінченка. Оце рішення я прийняв".
Об этом сообщает "5 канал".

Читайте також