Жители двух городов в Луганской области обеспечены теплом

07.11.2005, 14:53

ДП "Газ-тепло" выделило необходимые объемы природного газа для теплообеспечения городов Краснодон и Молодогвардейск Луганской области. (укр.)

Рішення про виділення лімітів газу для КП "Тепло" м. Молодогвардійськ та КП "Краснодонтеплосервіс" м. Краснодон, яке обігріває ще й сусідній Суходольськ, було прийняте керівництвом ДП "Газ-тепло" після укладання з цими підприємствами відповідних угод та надходження перших коштів для погашення заборгованості згідноі з затвердженими графіками.

До співпраці з ДП "Газ-тепло" рівень розрахунків КП "Тепло" та КП "Краснодонтеплосервіс" за спожите паливо не перевищував 14% та 12,5% відповідно. За останні два роки цей показник вдалось підняти, однак ситуація продовжувала залишатись складною.

Для поліпшення ситуації керівництво ДП "Газ-тепло" докладало чимало зусиль. Зокрема, на початку нинішнього опалювального сезону проводились виїзні наради у м.Краснодон як із комунальниками, так і з керівниками міста. В результаті було затверджено графіки погашення заборгованості за спожитий у минулих роках природний газ, а після надходження згідно з ними перших коштів - укладено угоди на постачання газу у опалювальному сезоні 2005-2006 рр.

Угоди, укладені підприємствами комунальної теплоенергетики з ДП "Газ-тепло", та виділені у відповідності до них ліміти газу дозволять забезпечити стале постачання тепла населенню цих міст протягом всього опалювального сезону.
По материалам пресс-центра ДП "Газ-тепло".

Читайте також