Разработаны изменения к закону "О перечне объектов права государственной собственности, которые не подлежат приватизации"

16.06.2005, 11:03

Комитет Верховной Рады Украины по вопросам экономической политики, управления народным хозяйством, собственности и инвестиций рекомендует парламенту поддержать проект закона о внесении изменений в Закон "О перечне объектов права государственной собственности, которые не подлежат приватизации". (укр.)

Законопроектом пропонується включити Державне промислове підприємство "Кривбаспромводопостачання" (м. Кривий Ріг) до Переліку об'єктів права державної власності, що не підлягають приватизації.

Необхідність прийняття законопроекту обумовлена стратегічним значенням для економіки і безпеки державного промислового підприємства "Кривбаспромводопостачання". Основними напрямками роботи підприємства є виробництво та реалізація питної води за допомогою комплексу об'єктів, споруд, розподільчих водопровідних мереж, пов'язаних єдиним технологічним процесом, для міста Кривий Ріг та п'яти прилеглих сільських районів Дніпропетровської області, перекидання води у маловодні регіони тощо.

На засіданні Комітету наголошувалося, що прийняття проекту закону сприятиме реалізації стратегічного курсу на збереження унікального підприємства - монополіста, забезпечить державний контроль за станом екологічної безпеки та збереження висококваліфікованого трудового колективу спеціалістів цього підприємства.
По материалам Информационного управления Верховной Рады Украины.

Читайте також