Укрэксимбанк предлагает чеки American Express без комиссии

13.07.2005, 13:18

Открытое акционерное общество "Государственный экспортно-импортный банк Украины" предлагает клиентам наиболее выгодные условия покупки и продажи дорожных чеков American Express. (укр.)

Відтепер клієнти можуть придбати в Укрексімбанку подорожні чеки American Express у доларах США та євро, не сплачуючи комісію, яка раніше становила 1%. Крім того, без комісії Укрексімбанк проводить купівлю у клієнтів чеків American Express з одночасним обміном на національну валюту України.

Пропозиція нових умов обслуговування подорожніх чеків стала можливою завдяки багаторічній плідній співпраці Укрексімбанку та компанії American Express, яка є однією з провідних міжнародних фінансових корпорацій із 150-ти річною історією.

"Незважаючи на бурхливий розвиток сучасних електронних технологій, у світі налічується багато прихильників перевірених платіжних інструментів, зокрема таких, як чеки American Express. Саме для цих клієнтів Укрексімбанк запропонував нові, більш вигідні умови обслуговування, що ще раз підтверджує орієнтацію банку на задоволення потреб клієнтів у зручних та якісних послугах", - зазначив заступник Голови Правління ВАТ "Укрексімбанк" Юрій Храмов.

ВАТ "Державний експортно-імпортний банк України" - універсальна кредитно-фінансова установа із 100% державним капіталом. Укрексімбанк належить до групи найбільших банків України, має 29 філій та 56 відділень в обласних центрах і великих індустріальних містах країни.Укрексімбанк є одним із лідерів серед вітчизняних банків за обсягами операцій з чеками American Express, обсяги продажу яких за перше півріччя 2005 року склали екв. 500 тис. доларів США.
По материалам пресс-службы ОАО "Укрэксимбанк".

Читайте також

Читайте также