Матч Грузия-Украина пройдет без зрителей

16.07.2005, 12:48

Встреча отборочного цикла ЧМ-2006, которая состоится 3 сентября в Тбилиси, для Украины будет необычной. (укр.)

Насамперед тому, що на столичному стадіоні "Локомотив" підопічним Олега Блохіна не доведеться відчути тиску трибун, знайомого за всіма виїзними поєдинками. Місцевих фанів, а разом з ними й усіх грузинських прихильників футболу, покарано за безладдя та негостинність у попередніх матчах відбору, що проходили наприкінці березня, коли до Тбілісі навідалися грецька та турецька збірні.

На зафіксовані порушення ФІФА відреагувала жорстко: рішенням Дисциплінарного комітету від 29 квітня грузинського вболівальника відлучено від двох ігор за участю збірної країни, а на місцеву федерацію накладено грошовий штраф у розмірі 5 тисяч швейцарських франків.

Тож у вересні за пустих трибун грузини змагатимуться дома не тільки з "жовто-синіми", а й з командою Сергія Тимофєєва - казахи зійдуться із господарями на футбольному полі 8 жовтня. Виключення становлять хіба що представники ЗМІ та офіційних делегацій, які матимуть доступ до матчу і працюватимуть у звичному режимі. У звичній обстановці "з'ясовуватимуть стосунки" молодіжки - на поєдинок других команд Грузії та України подібна санкція не розповсюджується.
По материалам пресс-службы ФФУ.

Читайте також