В структуре "Нафтогаз Украины" появятся "силы быстрого реагирования"

20.07.2005, 11:46

НАК "Нафтогаз Украины" для усиления контроля по сохранению товарно-материальных ценностей создает "силы быстрого реагирования". (укр.)

З метою збереження товарно-матеріальних цінностей на об'єктах підприємств та товариств, що знаходяться в корпоративному управлінні НАК "Нафтогаз України", ДП "Нафтогазбезпека" прийнято рішення про створення "сил швидкого реагування", які в даний час комплектуються висококваліфікованими працівниками.

Одним із напрямків діяльності зазначеного підрозділу є контроль за якістю несення служби охоронними структурами (відомчими, комерційними), які надають послуги з охорони. З 5 по 9 липня 2005 року Департаментом з питань безпеки НАК "Нафтогаз України" здійснено перевірку якості несення служби охоронними структурами на промислових об'єктах нафтогазового комплексу Полтавської та Харківської областей, а саме об'єктів газопромислового управління "Полтавагазвидобування" та Управління з переробки газу та газового конденсату (УПГГК) ДК "Укргазвидобування".

В ході перевірки якості несення служби ТОВ "Альфа-Щит" на конденсатопроводах філій ДК "Укргазвидобування" ГПУ "Полтавагазвидобування" і УПГГК виявлено низку недоліків, які могли призвести до фактів крадіжок вуглеводної сировини. Департамент з питань безпеки НАК "Нафтогаз України" вживає всіх необхідних заходів для ліквідації даних недоліків.
По материалам пресс-центра НАК "Нафтогаз Украины".

Читайте також