Клиенты Укрэксимбанка могут пополнять карточные счета наличными через банкоматы

26.07.2005, 12:25

Открытое акционерное общество "Государственный экспортно-импортный банк Украины" начал устанавливать банкоматы с функцией приема денег. (укр.)

Перший такий банкомат був розміщений у приміщенні Укрексімбанку за адресою м. Київ, вул. Горького, 127.

За допомогою банкоматів з функцією Cash-In клієнти, які є держателями міжнародних платіжних карток Visa, Maestro та MasterCard від Укрексімбанку, можуть не тільки отримувати готівку, а й поповнювати готівковими коштами власні карткові рахунки.

На першому етапі пропозиції такої послуги клієнтам доступне поповнення карткових рахунків тільки в національній валюті України. Комісія за здійснення операції не стягується, внесені клієнтом через банкомат кошти стають доступними для використання протягом восьми робочих годин.

До кінця року банкомати з функцією приймання готівки з'являться ще у кількох філіях Укрексімбанку.

"Встановлення Cash-In банкомата є успішним пробним кроком Укрексімбанку, спрямованим на виявлення потреб клієнтів у подібних пристроях самообслуговування. Зважаючи на високу вартість і технічну складність таких банкоматів, збільшення їх кількості буде відбуватися тільки за умови вимог ринку. Перший розміщений банкомат вже показав зацікавленість клієнтів у новій послузі, що може свідчити про добрі перспективи Cash-In банкоматів на вітчизняному ринку платіжних карток", - зазначив заступник Голови Правління ВАТ "Укрексімбанк" Юрій Храмов.

Відкрите акціонерне товариство "Державний експортно-імпортний банк України" - універсальна кредитно-фінансова установа із 100% державним капіталом. Укрексімбанк належить до групи найбільших банків України, Укрексімбанк належить до групи найбільших банків України, має 29 філій та 56 відділень в обласних центрах і великих індустріальних містах країни. Банком встановлено понад 240 банкоматів.має відділення і представництва в областях та великих індустріальних містах країни. З 1996 року Укрексімбанк є повноправним членом платіжних систем MasterCard Int. та Visa Int., з 1998 - розрахунковим банком системи MasterCard Int. в Україні.
По материалаи пресс-службы ОАО "Укрэксимбанк".

Читайте також

Читайте также