Укрэксимбанк предлагает новый карточный продукт - MasterCard Shopping

04.07.2005, 13:41

Открытое акционерное общество "Государственный экспортно-импортный банк Украины" предложило клиентам новый карточный продукт MasterCard Shopping - международную платежную карту MasterCard для расчетов в торгово-сервисной сети. (укр.)

Особливістю картки MasterCard Shopping є те, що клієнти отримують її безкоштовно, не сплачуючи 100 грн. за оформлення та річне обслуговування картки. При цьому за здійснення розрахунків карткою у торговельно-сервісних закладах комісія також не стягується.

Розрахуватися карткою можна у 24 млн. підприємств торгівлі та сервісу по всьому світу, до послуг клієнтів також понад 1 млн. банкоматів у 150 країнах.

Карта MasterCard Shopping стане у нагоді не тільки під час закордонної поїздки, а й для щоденних покупок в Україні - кількість установ, де можна розрахуватися карткою MasterCard Shopping, перевищує 20000.

Карткові рахунки можуть бути відкриті у гривнях, доларах США або євро. При користуванні карткою MasterCard Shopping з рахунком у євро в країнах єврозони клієнт не буде нести додаткових витрат, пов'язаних з конвертацією коштів.

Акція з безкоштовного оформлення карток MasterCard Shopping буде тривати до 30.09.2005.

ВАТ "Державний експортно-імпортний банк України" - універсальна кредитно-фінансова установа із 100% державним капіталом. Укрексімбанк належить до групи найбільших банків України, має 29 філій та 56 відділень в обласних центрах і великих індустріальних містах країни, банкоматна мережа банку налічує 238 банкоматів. З 1996 р. Укрексімбанк є повноправним членом платіжних систем MasterCard Int. та Visa Int., з 1998 р. - розрахунковим банком системи MasterCard Int. в Україні.
По материалам пресс-службы ОАО "Укрэксимбанк".

Читайте також

Читайте также