Проминвестбанк предлагает новый депозитный вклад

08.07.2005, 15:53

К 14-летию провозглашения независимости Украины Проминвестбанк ввел новый депозит "Независимость" сроком до 6 месяцев в гривне, долларах США и евро. (укр.)

Процентні ставки за вкладом можуть сягати 13% річних в національній валюті та 8% річних в іноземній в залежності від терміну зберігання. Умовами вкладу передбачена капіталізація процентів. Відкрити вклад можна в будь-якому відділенні Промінвестбанку до 24 серпня 2005 року.

Основним кредо діяльності Промінвестбанку є підтримка національного виробника. Банк спрямовує кошти в галузі, що формують економічний потенціал України: паливно-енергетичний, гірничо-металургійний комплекси, літако-, суднобудування, транспорт, сільське господарство та інші. За роки незалежності України банк вклав в економіку кошти, еквівалентні 44 млрд. доларів США.

Промінвестбанк пропонує своїм клієнтам - фізичним особам широкий спектр вкладів: "Прогресивний", "Авансовий", "Накопичувальний", "Елітний", "Нове десятиріччя", "Євродолар", "Інвестиційний", "Ювілейний", "Пам'ять" та інші.

Промінвестбанк - Акціонерний комерційний промислово-інвестиційний банк, створений у серпні 1992 року. На 01.07.2005 р. активи банку становили 13,1 млрд. грн., кредитний портфель - 10,6 млрд. грн.
По материалам пресс-релиза Проминвестбанка.

Читайте також

Читайте также