В Киеве прошел совместный семинар представителей дипмиссий в Украине и "Нафтогаз Украины"

29.08.2005, 11:26

Реализация программы диверсификации источников энергопоставок в Украину обсудили на семинаре руководители дипломатических представительств в Украине с руководством НАК "Нафтогаз Украины". (укр.)

В приміщенні Торгово-промислової палати України у рамках проведення 7-ї наради керівників закордонних дипломатичних представництв України відбувся спільний семінар МЗС та НАК "Нафтогаз України". Семінар був присвячений реалізації програми диверсифікації джерел енергопостачання в Україну як складової частини програми забезпечення енергетичної безпеки нашої держави.

У заході взяли участь керівники дипломатичних представництв України у тих країнах, які представляють інтерес для нашої держави, насамперед у сфері налагодження енергетичного співробітництва.

У ході семінару розглянуто комплекс питань, які стосуються вдосконалення механізму взаємодії державних установ України з відповідними компаніями у вирішенні стратегічних завдань реалізації енергетичної політики України, зокрема в частині забезпечення диверсифікації джерел постачання енергоносіїв як в Україну, так і до європейських країн.

За результатами наради вироблено практичні рекомендації щодо зміцнення енергетичної безпеки України, а також визначено першочергові завдання, спрямовані на поглиблення енергетичного діалогу з країнами світу.
Инф. пресс-службы Министерства иностранных дел Украины.

Читайте також

Читайте также