В августе изготовлено 177 автобусов "Богдан" разных модификаций

06.09.2005, 17:07

В августе текущего года черкасской промышленной площадке Корпорации "Богдан" изготовлено 177 автобусов и 32 грузовых автомобиля Isuzu. (укр.)

Таким чином обсяги виробництва з початку року склали 1077 автобусів "Богдан" різних модифікацій та 106 вантажівок Isuzu.

У порівнянні з липнем поточного року обсяги виробництва автобусів та вантажівок зросли на 2,31% та 28% відповідно. Порівнюючи обсяги виробництва автобусів у серпні поточного року з відповідним періодом минулого року необхідно зазначити, що зростання склало 173%.

Серпень став визначним місяцем для автобусного підрозділу Корпорації "Богдан": 20 серпня з конвеєра зійшов 4000 автобус "Богдан".

Виробництво автобусів "Богдан" розпочалося в 1999 році. Особливість конструкції автобусів "Богдан" полягає у використанні єдиної агрегатної бази Isuzu (Японія).

Корпорація "Богдан" створена у лютому поточного року з метою реалізації масштабних інвестиційних проектів, спрямованих на створення в Україні потужностей з виробництва автотранспортних засобів різних типів. До її складу входять 20 компаній, серед яких: Луцький автомобільний завод, АТ "Черкаський автобус", ТОВ "Хюндай Моторс Україна", ТОВ "Кіа Моторс Україна" та ін.
По материалам пресс-релиза Корпорации "Богдан".

Читайте також