Парламент принял за основу законопроект об изменениях к Закону "О государственном регулировании производства и реализации сахара

14.11.2006, 18:33

Верховная Рада Украины приняла за основу проект закона "О внесении изменений в Закон Украины "О государственном регулировании производства и реализации сахара". (укр.)

Законопроект (реєстр. N 2394-1) передбачає внесення змін до чинного закону з метою приведення його положень у повну відповідність до вимог Угоди про сільське господарство Уругвайського раунду багатосторонніх торговельних переговорів та прискорення за рахунок цього темпів приєднання України до Світової організації торгівлі.

Зокрема, пропонується визнати такими, що втратили чинність, положення частини одинадцятої статті 3 Закону "Про державне регулювання виробництва і реалізації цукру", відповідно до яких, виробництво цукру в Україні з імпортної сировини допускається виключно за умови подальшого вивезення готової продукції у повному обсязі за межі України у терміни, передбачені національним законодавством.
По материалам Информационного управления Верховной Рады Украины.

Читайте також